Bekæmpelse af fluer herunder bekæmpelse af bananfluer

Vi sikrer en effektiv og ordentlig fluebekæmpelse

Har du brug for hjælp til bekæmpelse af fluer eller bekæmpelse af bananfluer? Så lad os fjerne dem for dig. Hos K.S Special Service har vi over 35 års erfaring med udendørs og indendørs skadedyrbekæmpelse.

Vi prioriterer altid at levere høj kvalitet og god service. Samtidig kan vores kunder forvente en effektiv, ordentlig og punktlig håndtering af problemet.

Vi hjælper kunder i blandt andet Rødovre, Hvidovre, København og omegn. Det kan være i hjemmet, i virksomheden eller i boligforeningen.

Vigtigt med en effektiv bekæmpelse af bananfluer i tide

Små fluer i for eksempel køkkenet er irriterende, men de kan også sprede bakterier. Bananfluerne er ikke sundhedsskadelige, men kan være smittebærere. De øvrige fluearter kan også sprede sygdomme såsom Salmonella og E. coli. Ofte kan man selv bekæmpe dem, men i visse tilfælde er der behov for professionel hjælp.

Vi tilbyder professionel bekæmpelse af bananfluer og bekæmpelse af fluer, hvis det griber om sig. Her er det vigtigt at sætte hurtig ind. Dermed undgår du, at flueproblemet spreder sig og bliver endnu større. Det er forskelligt fra problem til problem, hvordan vi bedst kan bekæmpe problemet. Det vurderer vi, når vi ser omfanget.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af fluer

Kontakt os for at høre mere om vores kompetencer og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Det kan være til en akut opgave, men det kan også være til et permanent samarbejde. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på enten bekæmpelse af fluer eller bekæmpelse af bananfluer. Vi har som skadedyrbekæmper også ekspertise med mosegrise, væggelus, mår og meget andet.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59