Slip af med de små insekter 

Bekæmpelse af skægkræ

​Har du problemer med skægkræ i din boligforening eller virksomhed, og leder du i den forbindelse efter en professionel skadedyrsbekæmper? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos K.S. Special Service ApS tilbyder vi blandt andet bekæmpelse af skægkræ samt alle andre former for skadedyr i blandt andet Rødovre, Glostrup og København.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for vores fag, og vi er altid opdaterede omkring de nyeste bekæmpelsesformer.

Hvad er skægkræ?

Skægkræ er et lille insekt, som både minder om og ligner en almindelig sølvfisk. Der er dog også en del punkter, hvorpå de to insekter er forskelligt. Når der kommer til udseende, bliver skægkræ større end sølvfisken og er ikke nær så skinnende, men derimod mere brunlig med mørkere pletter på kroppen. Derudover har skægkræet nogle kraftige børster foran hovedet, der ligner skæg.

Skægkræ spiser generelt det samme mad som mennesker og husdyr, og de lever gerne i temperaturer på 20-25 grader, hvilket betyder, at de i udgangspunktet kan befinde sig i hele huset. Netop derfor er skægkræ ofte også mere invaderede og sværere at slippe af med end almindelige sølvfisk.

Skægkræ er ikke farlige

Selvom skægkræ kan være invaderende og svære at slippe af med, når de først har indtaget din bolig, er de ikke sundhedsfarlige for hverken dyr eller mennesker. De kan dog gøre skade på din bolig ved at gnave i bøger, tapet, malerier og lignende. Derudover befinder de sig gerne i mørke omgivelser og er glade for stivelsesholdige madvarer, hvilket betyder, at det ikke er unormalt at finde skægkræene i køkkenskabene. 

​Vær dog opmærksom på, at dyret ikke er farligt hverken for børn eller voksne.

Identificering af skadedyret

I forbindelse med vores bekæmpelse af skægkræ starter vi altid med at identificere dyret, så vi er sikre på, at det også er skægkræ, der holder til i din bolig eller i dine erhvervslokaler.

Skægkræ er et forholdsvis nyt skadedyr herhjemme i Danmark. Det blev registreret første gang tilbage i år 2017, men alligevel er det allerede blevet meget udbredt i de danske hjem.

Sådan fjernes skægkræ

Sølvfisk fjernes for det meste ved en god omgang rengøring, men i langt de fleste tilfælde er dette desværre ikke nok til at komme skægkræ til livs. Du kan dog altid forsøge med grundig rengøring, almindelig insektspray og ved at undgå at lade madvarer stå ude. Vi anbefaler dog, at du kontakter en skadedyrsbekæmper med professionel midler, så du kan være sikker på, at skægkræene fjernes fuldstændig.

Hos K.S Special Service har vi erfaring med at fjerne skægkræ. Vi starter altid med første at identificere dyret, så vi er sikre på, at det også er skægkræ, der holder til i din bolig eller i dine erhvervslokaler. Herefter vurderer vi hvilken behandling, der vil være den mest effektive til at fjerne skadedyret. På den måde sikrer vi, at vi bruger den optimale metode, så du ikke længere skal plages af skægkræ. 

Hvad er problemet med skægkræ?

Der er generelt set to udfordringer med skægkræ:

  1. Først og fremmest er der tale om et dyr, der har en meget lang levetid i forhold til mange andre små insekter. Det kan nemt leve i tre år.
  2. Derudover har dette skadedyr nogle meget kraftige kæber, som gør, at det kan spise løs af en masse forskellige varer og produkter. Har man for eksempel værdifulde dokumenter eller malerier i hjemmet, gælder det i særlig høj grad om at få foretaget en grundig bekæmpelse af skægkræ.

Kontakt os og få professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ

Har du problemer med eller mistanke om skægkræ i din bolig eller virksomhed, står K.S Special Service som klar til at hjælpe. Vi tilbyder effektiv bekæmpelse af både skægkræ og alle andre former for skadedyr i blandt andet Rødovre, Glostrup og København. Kontakt os på tlf.: 40 60 72 59 eller send en mail karin@ksspecialservice.dk

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59