Slip af med væggelusene en gang for alle

Væggelus-bekæmpelse

​Væggelus er kendt for at kunne sprede sig utroligt hurtigt, så har du en mistanke om, at der er væggelus i en eller flere lejligheder i din boligforening eller i dine erhvervslokaler, så anbefaler vi, at du kontakter os hos K.S. Special Service ApS hurtigst muligt for en professionel væggelus-bekæmpelse.

Vi har 35 års erfaring som skadedyrbekæmper, og vi har således både den rette viden og de rette teknikker til at sikre en effektiv væggelus-bekæmpelse, som vi blandt andet udfører for boligforeninger og erhvervskunder i København, Rødovre, Glostrup og flere andre omkringliggende områder.

Hvad er væggelus?

Væggelus er en lille rødbrun tæge, der har seks ben, som lever af at suge blod fra mennesker. Deres bid forårsager både kløe og svie, og derfor kan det være ekstrem generende at være ramt af væggelus.

Derudover er væggelus også kendt for at kunne sprede sig utrolig hurtigt, og de kan være meget svære at komme af med, hvis de først har indtaget din bolig eller virksomhed. Væggelus gemmer sig om dagen i revner og sprækker, og derfor er de heller ikke umiddelbart til at se med det blotte øje. Om aftenen er de dog aktive, og det er derfor også om natten, at du vil opleve, at du bliver bidt af de små kløende insekter. De gemmer sig som regel i sengetøj og senge, og de kan formere sig utroligt hurtigt.

Hunnerne kan lægge ca. fem æg om dagen og kan i alt lægge helt op til 200 æg. Allerede når æggene er blevet udklækket, begynder ungerne også at suge blod fra menneskerne, så de kan blive fuldvoksne, og der vil derfor blive ved med at komme flere og flere væggelus.

Kom af med væggelus med professionel hjælp

Væggelus er tæt på umulige at komme af med uden professionel hjælp. Bekæmpelsen foregår nemlig med gift eller varmebehandling for at være sikker på, at man kommer problemet til livs.

Hos K.S Special Service har vi 35 års erfaring som skadedyrsbekæmper, og vi har således både den rette viden og de rette teknikker til at sikre en effektiv bekæmpelse af væggelus. Vi udfører bekæmpelsen hos både private, i boligforeninger og for erhvervskunder, så kontakt os endelig, hvis du har mistanke om væggelus. 

Identificering af væggelus

Følgende bør give mistanke om, at der er væggelus i boligen

  • ​Hvis der er små røde eller brune pletter på vægge, madrasser eller polstring
  • Hvis der findes små æg, tomme æggeskaller eller dødt skind rundt omkring i boligen
  • Hvis der opdages kløende og røde bid særligt på arme og ben, der er kommet i løbet af natten

Sådan foregår bekæmpelse af væggelus

Bekæmpelse af væggelus foregår ved, at vi først kommer ud og identificerer problemet og konstaterer, om der er tale om væggelus. Herefter vil vi påbegynde bekæmpelsen, som foregår via varmebehandling. Vi damper sengene, sofa og hvad der ellers er behov for. Efterfølgende supplerer vi som regel med en sprøjtebehandling.

Når vi bekæmper væggelus hos K. S Special Service, følger vi altid brancheforeningens vejledning, og vi garanterer dig, at du kommer af med væggelusene. Det vil sige, at vi først stopper behandlingen, når problemet er løst.

Kontakt K.S Special Service og kom af med væggelus

Har du mistanke om, at der er væggelus i din virksomhed eller i din bolig, skal du kontakte en professionel skadedyrsbekæmper hurtigst muligt.

Hos K.S Special Service står vi altid klar til at hjælpe dig, og vi garanterer altid en hurtig og effektiv fjernelse af problemet. Kontakt os på tlf.: 40 60 72 59 eller send en mail karin@ksspecialservice.dk, så beregner vi gerne en pris og kommer med et uforpligtende tilbud. Vi hjælper kunder i både Rødovre, Glostrup, København og omegn, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.​

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59