​Brun Pelsklanner

​Brun Pelsklanner er et lille rundt, brunt insekt, som minder om en lille mariehøne….bare brun. Den har dækvinger, og flyvevinger under. Det er vigtigt at bemærke at hovedet er sort. Hvis hovedet er brunt er det et andet insekt, nemlig brødbillen.

Den optræder hyppigt i vores vindueskarme forår og efterår, hovedsageligt om foråret. Den lever udendørs som en af naturens skraldemænd, bla i fugle reder kadavere osv. Den kan flyve, den har dækvinger som mariehønen, og om efteråret trænger den ind gennem vores vinduer, for at komme ind og overvintre. Den søger så gode steder hvor støvsugeren ikke kommer så tit, f.eks. bag skabe, under og i senge, mellem gulvbrædder osv. Der vil den lægge dens æg, og dens larver lever ofte af de døde hudceller vi altid afstøder. Langt de fleste, biller og larver vil gå til i løbet af vinteren hvor de støvsuges væk, og vi oplever dem ikke som et problem. Dog vil der hos nogen være insekter, som har fundet et sted til æggene, hvor støvsugeren ikke kommer. Der vil larverne trives, og til foråret forpupper de sig så, og kommer frem som billerne. De søger mod vinduerne, trukket af lyset, for at komme ud igen.

Larven har en ”pensel” på bagkroppen, og den pensel smider den ved ham skifte. De små hår fra penslen kan generer nogle mennesker, og forveksles ofte med væggelus bid.

Man bekæmper dem ved at støvsuge hyppigt, også i sengerammen, i sofaen, bunden af skabe og skuffer og lign. Er det ikke nok med støvsugning, så kan vi tilbyde en sprøjte behandling, som består af to behandlinger, med ca 4 ugers mellemrum, med et vandbaseret og lugtfrit produkt.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59