Bekæmpelse af kakerlakker for private og erhverv

Vi sikrer en effektiv og professionel kakerlakbekæmpelse

Ønsker du professionel bekæmpelse af kakerlakker? Så er vi den rette til at hjælpe dig. Hos K.S Special Service har vi over 35 års erfaring med alle former for skadedyrbekæmpelse.

Det er vigtigt for os at levere høj kvalitet og god service til vores kunder. Derfor kan kunderne altid forvente, at vi sikrer en ordentlig, effektiv og punktlig håndtering af skadedyrsproblemet.

Vi hjælper alle slags kunder i blandt andet Hvidovre, Rødovre og København samt i omegnen. Vores kunder er især private, erhverv og boligforeninger med videre.

Kakerlakkerne er ikke rare og kan bære på sygdomme

Kakerlakker er ikke farlige, men de kan bære på sygdomme som eksempelvis salmonella. Dertil kommer, at de ikke er rare at have i et køkken, hvor de ovenikøbet kan kravle ned i bøtter og lignende. I visse tilfælde kan du selv fjerne kakerlakkerne. I andre tilfælde bør du få professionel hjælp.

Vi tilbyder professionel bekæmpelse af kakerlakker, hvis du ikke selv kan fjerne dem, og hvis det griber om sig. Det er altid vigtigt at sætte ind hurtigt og helst før, at de spreder sig. Det gælder især i boligejendomme, hvor de kan sprede sig til andre boliger.

Det er forskelligt fra problem til problem, hvordan vi bedst kan bekæmpe kakerlakkerne. Det vurderer vi, når vi har besigtiget problemet og dermed har fået overblik over omfanget.

Kontakt os for at få en effektiv bekæmpelse af kakerlakker

Du er velkommen til at få en snak om vores kompetencer inden for kakerlakbekæmpelse. Samtidig kan vi fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, uanset om det er til en akut opgave eller et fast samarbejde. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på en effektiv bekæmpelse af kakerlakker.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59