Bekæmpelse af rotter

Rotter er blevet et større og større problem i dagens Danmark, fordi de spreder sygdom og skræk hos os mennesker. Kontakt derfor K.S. Special Service ApS med det samme, hvis du har en ide om at du har rotter.

Når vi taler om rotter i Danmark, så handler det om den brune rotte, der opholder sig næsten overalt, og forårsager store skader på bygninger. De gnaver i ledninger, graver gange under huse, ødelægger isolering mm. Rotten kan gnave i alle former for materiale, som er blødere end marmor, og derfor kan de næsten gnave sig igennem alt.

Ring til os i dag på telefon ​40 60 72 59.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Måske er du bekendt med udtrykket "at formere sig som rotter". Det udtryk kommer sig af, at bare et enkelt rottepar, som lever under gunstige vilkår, kan formere sig til mere end 800 på et år. I gennemsnit får en rottehun 3-5 kuld med 4-12 unger om året. De nyfødte rotter bliver allerede kønsmodne efter 5 uger, hvor drægtigheden varer i 20-24 dage. Derfor kan 2 rotter pludselig blive til rigtig mange rotter, hvis ikke der sættes en stopper for det.

Hvis vi kigger på en enkelt rotte, så kan den bære rundt på helt op til 55 sygdomme herunder salmonella, leverbetændelse samt E. colibakterier. Ligeledes bærer de rundt på tæger, mider og lopper, og disse bakterier og sygdomme kan overføres til os mennesker, hvis ikke vi er opmærksomme. 

​Derfor er det vigtigt, at du holder øje med om, der er rotter i dit hus. Hvis du hører gnavelyde, skrig og hvin på loftet, under gulvet eller i vægge, så er der helt sikkert tale om rotter.

Der er også tegn på rotter, hvis der pludselig lugter af kloak og grisestald for, så er rottens rede i nærheden.​

Hvis en rotte dør inde i dit hus, opstår der en ulidelig lugt, som kan vare ved i flere måneder. Ved indendørs rottebekæmpelse bør man sætte fælder op, så de kan blive fanget. Hvis man bør tæt på en kloak, kan det anbefales at sætte en fælde op, så de formindsker adgangen til huset.

Certificeret i rottebekæmpelse

Hos K.S Special Service er vi certificeret i rottebekæmpelse, og har derfor meget erfaring med at bekæmpe rotter. 

Vi formår altid at fjerne alle rotter fra ejendommen, så der ikke opstår nogen smittefare. Vi benytter mange forskellige metoder til at bekæmpe rotter, så vi kan sikre dig det bedste resultat hver gang.

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59