​Mølbekæmpelse – vi fjerner møl og møllarver

Bekæmpelse af klædemøl – vi klarer det for dig

Vi håndterer mølproblemer ordentligt og effektivt. Har du brug for hjælp med professionel mølbekæmpelse? Hos K.S Special Service har vi stor ekspertise som skadedyrsbekæmper, herunder med bekæmpelse af klædemøl og møllarver. Vi fjerner insekter for især boligforeninger og erhverv i bl.a. Rødovre, Hvidovre, København og mange andre steder.

Vi har over 35 års erfaring med mølbekæmpelse, og vi har altid lagt vægt på ordentlighed, høj kvalitet og god service. Derfor kan vores kunder se frem til en rutineret, punktlig og effektiv håndtering af mølproblemet.

Vi fjerner møl og larver på kort og lang sigt

Der er mange forskellige slags møl, men fællesnævneren er altid, at det er møllarverne, som er det egentlige skadedyr. En møllarve går i gang med at spise løs, når den kommer ud af æggeskallen. Det kan være i tøj og andre tekstiler i stuen og soveværelset, men det kan også være i køkkenet og adskillige andre steder.

Bekæmpelse af klædemøl kan være en uoverkommelig opgave for en privatperson. Det kræver stor erfaring og en langtidsvirkende gift, og det er ikke længere muligt at købe mølkugler. Vi tilbyder en effektiv bekæmpelse af møllarver, så mølproblemet bliver løst på både kort og lang sigt.

Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af klædemøl

Du er velkommen til at ​kontakte os​ og høre mere om generel skadedyrsbekæmpelse og om konkret mølbekæmpelse. Vi tager gerne en snak om dine aktuelle mølproblemer samt om vores ydelser og priser.

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede service. Selve bekæmpelsen af dine klædemøl sker altid så hurtigt som muligt.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59