Hvepsebo

 

Fjenelse af hvepsebo

I Danmark lever der mange forskellige slags hvepse og gedehamse, som kan genere en ellers hyggelig sommerdag. Vi oplever en større og større aktivitet af gedehamse, som faktisk er det mest giftige insekt her i Danmark.

 

Her i Danmark kender vi til den helt normale og velkendte type, som har en sort- og gulstribet bagkrop, der er forbundet med forkroppen med en lille stilk.

 

I foråret etableres deres bo ved hjælp af én dronning, som producere larver. Larverne udvikler sig i løbet af en måned, og så er de klar til at arbejde. Hen på sommeren kommer der hanner, droner og nye dronninger til, som befrugtes, hvis hvepseboet ikke bliver fjernet. Et hvepsebo udvikler sig meget hurtigt, og vi har set helt op til 6.000 hvepse i et bo. Selvom det kun er dronninger, som overlever i vinteren, har vi i de seneste år fjernet hvepsebo helt hen i november måned.

 

Efter behandling af et hvepsebo, bør det som udgangspunkt være helt dødt, men hvis der stadig er aktivitet i boet efter tre dage, så genbehandler vi uden, at det koster ekstra. Det er vores garanti til dig, og det er uanset om hvepseboet er synligt eller skjult. På den måde kan vi forsikre dig om, at hele boet er fjernet, og du bliver glad og tilfreds for vores hjælp.

Fjernelse af hvepsebo

Kontakt os, hvis du ønsker at få dit hvepsebo fjernet

Har du et hvepse bo, som du ønsker at få fjernet, så kontakt os endelig og hør mere omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, og hvornår det kan lade sig gøre. Vi kører i blandt andet hele København, Hvidovre & Rødovre. 

Ønsker du at få et hvepsebo fjernet?

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du ønsker et hvepsebo fjernet. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

Leveret af