​Skal du fjerne et hvepsebo eller gedehamsebo?

Vi bekæmper hvepse hurtigt og effektivt

Skal vi fjerne et hvepsebo? Hos K.S Special Service har vi stor ekspertise med at bekæmpe hvepse og gedehamse i huse, ejendomme og grønne områder. Vi servicerer især boligforeninger og erhverv i bl.a. Rødovre, Hvidovre, København og andre steder.

Vi har mange års rutine med skadedyrsbekæmpelse. Vi lægger vægt på ordentlighed, høj kvalitet og god service i arbejdet. Derfor kan du forvente, at vi løser opgaven punktligt, hurtigt og effektivt.

Hvepse etablerer deres bo om foråret

I Danmark lever der mange forskellige slags hvepse og gedehamse, som kan genere en ellers hyggelig sommerdag. Vi oplever en større og større aktivitet af gedehamse, som faktisk er det mest giftige insekt her i landet. Det er den velkendte type med en sort- og gulstribet bagkrop, der er forbundet med forkroppen med en lille stilk.

De etablerer deres bo i foråret ved hjælp af en enkelt dronning, som producerer larver. Larverne udvikler sig i løbet af en måned, og så er de klar til at arbejde. Hen på sommeren kommer der hanner, droner og nye dronninger til, som befrugtes, hvis hvepseboet ikke bliver fjernet.

Hvem kan fjerne et hvepsebo?

Vi har mere end 30 års erfaring som skadedyrsbekæmper, herunder med enhver form for fjernelse af hvepsebo og gedehamsebo. Derfor har vi både den rette viden og det rigtige udstyr til hvepsebobekæmpelse.

Hvis hvepseboet er lettilgængeligt, måske i en hæk eller i et træ, vil vi blot sprøjte, fjerne og destruere det. Hvis hvepseboet derimod befinder sig i et hul i en væg eller lignende, vil vi blæse gift ind, så boet dør. Vi kan gøre det samme, hvis det er i jorden. Herefter lader vi det blot sidde, da et dødt bo ikke er til nogen gene og aldrig vil blive genbrugt.

Vi genbehandler hvepseboet uden ekstrabetaling, hvis det undtagelsesvist skulle vise sig, at der stadig er aktivitet i boet efter tre dage. Det er vores garanti til dig, og det er, uanset om hvepseboet er synligt eller skjult. Det er din sikkerhed for, at du bliver glad og tilfreds for vores hjælp.

Hvad koster hvepsebobekæmpelse?

Vores pris for at fjerne et hvepsebo er 875 kr. plus moms, uanset hvor boet sidder. Der kan dog være tilfælde, hvor der er behov for lift for at komme op til hvepseboet, og så vil det naturligvis indgå i prisen.​

Du kan kontakte os, så vi kan lave en aftale. Her sidder vi også klar, hvis du ønsker mere information, et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til de ydelser, som vi tilbyder. Vi rykker altid hurtigt ud.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Kontakt K.S. Specialservice i dag, hvis du har udfordringer med skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Vi rykker hurtigt ud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Forsøg aldrig at fjerne et hvepsebo selv

Hvepse og gedehamse kan være til stor gene, hvis de først har valgt at bosætte sig ved en bolig eller virksomhed. Et hvepsebo udvikler sig meget hurtigt, og vi har set helt op til 6.000 hvepse i et bo. 

Selvom det kun er dronninger, som overlever om vinteren, har vi i de seneste år fjernet hvepseboer helt hen i november måned.

Det er ikke anbefalelsesværdigt selv at fjerne et hvepsebo eller et gedehamsebo. En forkert tilgang til arbejdet kan resultere i, at hvepsene går til angreb. Derfor bør du lade en professionel med den rette viden, erfaring og udstyr stå for arbejdet.

Sådan foregår processen

Trin 1

Vi snakker om jeres opgave

​Vi vurderer, afhængigt af opgavens omfang, om vi kan løse den med det samme.

Trin 2

Vi kommer med et tilbud

Har du en større opgave, vurdere vi omfanget og kigger på opgaven og vender retur med et tilbud.

Trin 3

Vi bekæmper jeres skadedyr

Vi kommer ud til dig og bekæmper de pågældende skadedyr.

Bliv kontaktet om professionel
​skadedyrsbekæmpelse

Vi står til klar når du har udfordringer med skadedyr. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os.

CVR: 36487372 - E-mail: karin@ksspecialservice.dk  - Telefon: 40 60 72 59